Δωρεά της Allianz στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η υποστήριξη της εταιρείας Allianz, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη, προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.), με σκοπό την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών Εθελοντών Αιμοδοτών κατά τη διάρκεια της κρίσης του COVID-19.

Συγκεκριμένα, με τη δωρεά της Allianz, εξασφαλίστηκε όλο το υγειονομικό υλικό που κρίθηκε αναγκαίο (γάντια νιτριλίου, αντισηπτικά, μάσκες προσώπου, θερμόμετρα), για να δημιουργηθεί πανελλαδικά μια ασπίδα ασφαλείας για τους Εθελοντές Αιμοδότες, μέλη των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών της Π.Ο.Σ.Ε.Α., καθώς και για το προσωπικό των συνεργαζόμενων Υπηρεσιών Αιμοδοσίας των Νοσοκομείων, που συμμετείχαν στην προσπάθεια αντιμετώπισης του τεράστιου προβλήματος της έλλειψης αίματος στη χώρα μας στη διάρκεια της κρίσης του COVID-19.

Κατά τη διενέργεια των εθελοντικών δράσεων αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκαν με χρήση του παραπάνω υλικού, οι Σύλλογοι – Μέλη της Π.Ο.Σ.Ε.Α κατάφεραν να εξασφαλίσουν 17.188 μονάδες αίματος.

Το πρόγραμμα που χρηματοδοτήθηκε από την Allianz αποτελεί ένα θετικό παράδειγμα ως προς τον τρόπο με τον οποίο μπορούν φορείς, εταιρείες και ιδρύματα να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να πραγματοποιήσουν κοινές δράσεις σημαντικού κοινωνικού αντικτύπου σε περιόδους μεγάλων υγειονομικών κρίσεων.

Ο Δωρητής
Allianz

Μέλος ενός ισχυρού διεθνή ομίλου, η Allianz Ελλάδος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους οργανισμούς της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς εδώ και 27 έτη.

Η Allianz Ελλάδος δραστηριοποιείται στους κλάδους της ιδιωτικής ασφάλισης και της διαχείρισης κεφαλαίων. Μέσα από τις σύγχρονες ασφαλιστικές λύσεις που προσφέρει στην ελληνική αγορά, βοηθάει τους πελάτες της να διαχειριστούν κινδύνους και να αξιοποιήσουν ευκαιρίες.