Η Υποτροφία των Υποτρόφων 2023 απονεμήθηκε με επιτυχία

«Με πολλή χαρά και υπερηφάνεια είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι ολοκληρώθηκε επιτυχώς η δεύτερη χρονιά της «Υποτροφίας των Υποτρόφων»! Χάρη στις προσφορές σας καταφέραμε να συγκεντρώσουμε το συνολικό ποσό για τη χορήγηση μια επιπλέον υποτροφίας. Ως αποδέκτρια της πρώτης Υποτροφίας των Υποτρόφων γνωρίζω προσωπικά τη σημασία αυτή της πρωτοβουλίας και χαίρομαι διπλά που ένας ακόμη νέος άνθρωπος θα ακολουθήσει τις σπουδές που ονειρεύτηκε.»

Από την Ομάδα εργασίας της «Υποτροφίας των Υποτρόφων»

Η Υποτροφία των Υποτρόφων 2023 απονεμήθηκε και θα καλύψει το 18μηνης διάρκειας  Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Biomedical Engineering», το οποίο επέλεξε ο νέος μας υπότροφος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Η πίστη σας στον σκοπό της δωρεάς προσφέρει σήμερα σε έναν νέο υπότροφο την απαραίτητη ώθηση για να συνεχίσει την πορεία του με προσήλωση και ενθουσιασμό!

Συνολικά, το ποσό-στόχος των €12.000 καλύφθηκε μέσω της crowdfunding καμπάνιας με 60 δωρεές. Κάθε δωρεά ήταν σημαντική, καθώς η επιτυχία της καμπάνιας στηρίχθηκε αποκλειστικά στο αίσθημα προσφοράς των υποτρόφων.

Ευχαριστούμε θερμά τους υποτρόφους που ανέλαβαν την πρωτοβουλία της Υποτροφίας των Υποτρόφων και όλους όσοι κάνατε πραγματικότητα με τις δωρεές σας το όνειρο ενός νέου ανθρώπου.

Μέσα από τη συμμετοχή σας στην πρωτοβουλία αυτή συνεχίζετε και εσείς στον δρόμο που δείχνει το Ίδρυμα για την παροχή «ίσων ευκαιριών».