Η “Υποτροφία των Υποτρόφων 2024” – crowdfunding από τους υποτρόφους για τους υποτρόφους

Η Υποτροφία των Υποτρόφων εν συντομία

Η «Υποτροφία των Υποτρόφων» είναι μία πρωτοβουλία ομάδας υποτρόφων του Ιδρύματος για τη συγκέντρωση δωρεών υποτρόφων του Ιδρύματος μέσω crowdfunding, με στόχο την υποστήριξη ενός ακόμη φοιτητή ή φοιτήτριας στην πραγματοποίηση των μεταπτυχιακών σπουδών που επιθυμεί στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.  Το Ίδρυμα Μποδοσάκη θα απονείμει την Υποτροφία των Υποτρόφων, ως μία επιπλέον στο σύνολο των φετινών υποτροφιών, για σπουδές σε έναν από τους κλάδους που ορίζονται στην προκήρυξη του 52ου Προγράμματος Υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές και σύμφωνα με τα κριτήρια που αναφέρονται.

Στόχος της ομάδας εργασίας είναι να συγκεντρωθεί το  ποσό των 12.000€ για την απονομή μιας επιπλέον υποτροφίας. Η καμπάνια μέσω της πλατφόρμας giveandfund.com ξεκίνησε στις 19 Δεκεμβρίου 2023 και θα διαρκέσει έως 31 Ιανουαρίου 2024. Η διαδικασία της δωρεάς γίνεται γρήγορα και απλά μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή PayPal και κάθε δωρεά μπορεί να γίνει επώνυμα ή ανώνυμα. Μπορείτε να κάνετε τη δική σας δωρεά ΕΔΩ.

«Η συνεισφορά σας, ανεξαρτήτως μεγέθους, είναι πολύτιμη και καθοριστική για την επιτυχή ολοκλήρωση της καμπάνιας μας.  Σας προσκαλούμε λοιπόν να στηρίξετε τη συλλογική μας προσπάθεια!» Τα μέλη της ομάδας εργασίας της Υποτροφίας των Υποτρόφων: Γιάννης Βινιώτης, Ιωάννα Γαλάνη, Διονυσία Γεωργακάκη, Κωνσταντίνος Γλύνης, Ευθύμιος Δεμοιράκος, Στέφανος Ευθυμιόπουλος, Χαράλαμπος Ιγγλέζος, Γιώτα Νασσρ, Χριστίνα Ντάσιου, Μιχάλης Σκαλιώτης,  Γιώργος Τζιρτζιλάκης, Άννα Τσιλίδου

Η Υποτροφία των Υποτρόφων μέσα από το βλέμμα του αποδέκτη της υποτροφίας για το 2023, Χαράλαμπου Ιγγλέζου

«Οι στιγμές που δίνουν τη δυνατότητα σε κάποιον να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά του είναι μοναδικές και μένουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη. Μαθαίνοντας για την έγκριση της υποτροφίας μου για μεταπτυχιακές σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στη Βιοϊατρική Μηχανική,  ένιωσα πως αναγνωρίζονται οι κόποι μου και απέκτησα ένα χαμόγελο χαράς, αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας για το μέλλον. Ακόμη περισσότερο δε, όταν πληροφορήθηκα ότι επρόκειτο για την τιμητική διάκριση της Υποτροφίας των Υποτρόφων!

Η Υποτροφία των Υποτρόφων μου έδωσε τη δυνατότητα να κάνω το μεταπτυχιακό μου παρέχοντάς μου την οικονομική σταθερότητα να αφοσιωθώ στις σπουδές μου για να κυνηγήσω έναν διακαή στόχο!

Με την Κοινότητα των Υποτρόφων, το Ίδρυμα Μποδοσάκη έχει δημιουργήσει μια κοινότητα που επιτρέπει σε φωνές να ακουστούν, σε ιδέες να ανθίσουν και σε μελλοντικές γενιές να διαμορφωθούν, εκπροσωπώντας με σεβασμό και με ίσες ευκαιρίες όλα τα κοινωνικά στρώματα, χωρίς διακρίσεις.

Η «Υποτροφία των Υποτρόφων» βρίσκεται στον πυρήνα της Κοινότητας αυτής. Κάθε χρονιά, αυτή η υποτροφία αλλάζει ζωές, δημιουργεί ευκαιρίες και αναδεικνύει τη δυναμική των νέων ανθρώπων που αγωνίζονται για το καλύτερο αυτού του τόπου και της κοινωνίας μας.

Αυτή η υποτροφία είναι το αντίκρισμα της έμπρακτης αλληλεγγύης μιας ομάδας ανθρώπων που αλληλοβοηθιούνται, ενός δικτύου υποτρόφων που κάθε χρόνο ολοένα και διευρύνεται.»