Αθηνά Δεσύπρη, Πρόεδρος Δ.Σ. Ιδρύματος Μποδοσάκη, “Στην πορεία μας αυτή στη νέα εποχή του Ιδρύματος, θέλουμε να σας έχουμε συνοδοιπόρους.”

Με μεγάλο σεβασμό στο έργο που επιτελεί από το 1972 το Ίδρυμα Μποδοσάκη και στο όραμα του αείμνηστου ιδρυτή του, αναλαμβάνω από τη θέση της Προέδρου τη δέσμευση να στηρίξω την κοινωνική προσφορά του Ιδρύματος και να διευρύνω τη συνεισφορά μας στην κοινωνία.

Βρισκόμαστε σήμερα ένα βήμα πριν τη συμπλήρωση των 50 ετών ιστορίας του Ιδρύματος. Υποστηρίζοντας αδιάλειπτα μέσα από το σύνολο του έργου μας τη δημιουργία μίας κοινωνίας ίσων ευκαιριών με δυνατότητες και προοπτική για όλους, σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματά μας, επαναπροσδιοριζόμαστε και κοιτάζουμε το μέλλον.

Ο ρόλος μας ως καταλύτη κοινωνικής προσφοράς μέσα από τη συνεργασία μας με πληθώρα ιδρυμάτων, φορέων, εταιρειών, θεσμικών επενδυτών και ξένων δωρητών, εκφράζει την πίστη μας στη συλλογική δράση. Συνιστά παράλληλα την προσαρμογή  μας στις απαιτήσεις της ιδιαίτερης εποχής που διανύουμε, απαιτήσεις για συνεργασίες και συμπράξεις, τις οποίες μέσα από τον νέο μου ρόλο στο Ίδρυμα, στοχεύω να ενθαρρύνω και να αναπτύξω.

Στην πορεία μας αυτή στη νέα εποχή του Ιδρύματος, θέλουμε να σας έχουμε συνοδοιπόρους.

Εσείς, οι υπότροφοί μας, για εμένα και συνυπότροφοι, αποτελείτε μία εκλεκτή, δημιουργική και δραστήρια ομάδα ανθρώπων με κοινό αξιακό πλαίσιο, με την οποία θέλουμε να συμπορευθούμε και να δημιουργήσουμε συνέργειες. Για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε σημαντικό έργο για την κοινωνία σήμερα, αλλά και για το μέλλον της χώρας μας.