Υποστήριξη Τράπεζας Τροφίμων Θεσσαλονίκης

Το Ίδρυμα Μποδοσάκη αναγνωρίζει τη σημαντική προσφορά της Τράπεζας Τροφίμων Θεσσαλονίκης και υποστηρίζει τη δράση της για ακόμα μια χρονιά συμβάλλοντας στην κάλυψη των λειτουργικών εξόδων της.

Με τα δικά τους λόγια:

Η συνεχής αρωγή της Τράπεζας Τροφίμων Θεσσαλονίκης στο ανθρωπιστικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνουμε την παρουσία μας σε καταστάσεις κρίσης και να ανταποκρινόμαστε στη δέσμευση αλληλεγγύης για τις ευπαθείς ομάδες.
Δέσποινα Φιλιπιδάκη, Διευθύντρια Ε.Ε.Σ.

Εκτιμούμε την κοινωνική προσφορά της Τράπεζας Τροφίμων Θεσσαλονίκης, τις ευαισθησίες και το υψηλό αίσθημα φιλανθρωπίας και αγάπης προς τα παιδιά, συμβάλλοντας στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε φροντίδα και αγάπη στα παιδιά του Ιδρύματος.
Σπανού Ιωάννα, Πρόεδρος Δημοτικού Ιδρύματος – Δημοτικού Βρεφοκομείου “Άγιος Στυλιανός” Θεσσαλονίκης

Ο Δωρεοδόχος
Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης

H Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης δραστηριοποιείται από το 1998 με στόχο την καταπολέμηση της πείνας και της σπατάλης. Είναι μέλος της Ομοσπονδίας Τραπεζών Τροφίμων Ευρώπης & εργάζεται σύμφωνα με τις αρχές της. Σκοπός της Τράπεζας Τροφίμων Θεσσαλονίκης είναι η δωρεάν συλλογή και διανομή τροφίμων κάθε φύσεως και ειδών υγιεινής και καθαριότητας σε εκκλησίες, συσσίτια, σωματεία, ιδρύματα, δήμους, κοινωνικά παντοπωλεία, γηροκομεία, ορφανοτροφεία, βρεφοκομεία κι άλλα νομικά πρόσωπα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα στη Θεσσαλονίκη και σε κοντινές περιοχές. Για το 2020 η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης τροφοδοτεί πάνω από 80 κοινωφελείς οργανισμούς και έχει διανείμει πάνω από 353 τόνους τροφίμων, ωφελώντας σε εβδομαδιαία βάση πάνω από 5.500 συνανθρώπους μας.