Δωρεά εξοπλισμού και πραγματοποίηση εργασιών στον σύλλογο «Συζωή»

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες «Συζωή» προσφέρει εξατομικευμένα και ομαδικά προγράμματα σε άτομα με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

Βασικοί στόχοι της οργάνωσης είναι τα άτομα με αναπηρίες να κατακτούν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, μέσα από θεραπευτικές και εκπαιδευτικές διαδικασίες, η ισότιμη εκπαίδευση και η κοινωνική τους ένταξη, η ψυχολογική υποστήριξη και ενδυνάμωση των οικογενειών τους και η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας.

Το Ίδρυμα Μποδοσάκη στηρίζει το έργο του συλλόγου με τη διαμόρφωση 2 WC ΑμεΑ, ώστε να εξυπηρετούνται οι ωφελούμενοι σε αμαξίδιο (άτομα με τύφλωση & πρόσθετες αναπηρίες), και με τη δωρεά ειδικού γερανού για μετακίνηση ΑμεΑ εντός των WC.

Ο Δωρεοδόχος
Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες «Συζωή»

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες «Συζωή» παρέχει σε παιδιά και έφηβους με τύφλωση και πρόσθετες αναπηρίες (τύφλωση σε συνδυασμό με νοητική υστέρηση, αυτισμό, κινητικά προβλήματα κ.ά.), προγράμματα θεραπείας, εκπαίδευσης, ψυχολογικής υποστήριξης και κοινωνικής ένταξης, στηρίζοντας παράλληλα και τις οικογένειές τους.