Υποστήριξη λειτουργίας

Όραμα του MIT Enterprise Forum (MITEF) είναι η μετατροπή της Ελλάδας σε ένα διεθνές κέντρο καινοτομίας. Για το σκοπό αυτό σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της τεχνολογικής κοινότητας στην Ελλάδα όπως ο διαγωνισμός «MITEF Greece Startup Competition» που έχει πλέον εξελιχθεί σε ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα επιτάχυνσης τεχνολογίας στην Ελλάδα. Ο διαγωνισμός επιλέγει, αναδεικνύει και επιταχύνει Ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις από τον χώρο της τεχνολογίας, φέρνοντάς τες πιο κοντά στην διεθνή αγορά, εστιάζοντας στην τεχνολογική καινοτομία εξειδικευμένων κλάδων όπως, ενέργεια, ναυτιλία, έξυπνο περιβάλλον κ.α.

Το Ίδρυμα Μποδοσάκη υποστηρίζει το όραμα του MITEF καλύπτοντας μέρος των λειτουργικών του εξόδων.

 

Με δικά τους λόγια:

“Ευχαριστούμε θερμά το Ίδρυμα Μποδοσάκη που με την υποστήριξή του στο πρόγραμμα μας MITEF Greece, από το ξεκίνημα του το 2013 έως και σήμερα, συμβάλλει δυναμικά στην προώθηση της Ελληνικής Τεχνολογικής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας.”

Αντιγόνη Μολοδάνωφ, Εργαζόμενη MIT Enterprise Forum

Ο Δωρεοδόχος
MIT Enterprise Forum

Μέσα από το υψηλής ποιότητας, δομημένο και συνεκτικό πρόγραμμα που έχει τις ρίζες του στην επιχειρηματική και τεχνολογική κουλτούρα του γνωστού πανεπιστημίου MIT, το σωματείο MIT Enterprise Forum έχει σκοπό να συμβάλλει ενεργά στην αναζωογόνηση της ελληνικής οικονομίας.

Ο διαγωνισμός “MITEF Greece Startup Competition” διεξήχθη για 6η συνεχή χρονιά στη χώρα μας, έχοντας πλέον εξελιχθεί σε θεσμό και ως ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα επιτάχυνσης τεχνολογίας στην Ελλάδα. Έχει υποδεχθεί πάνω από 120
ομάδες και εστιάζει στην τεχνολογική καινοτομία εξειδικευμένων κλάδων όπως, ενέργεια, ναυτιλία, έξυπνο περιβάλλον κ.α.