Δημήτρης Βλαστός, Πρόεδρος Δ.Σ. Ιδρύματος Μποδοσάκη: “Το Ίδρυμα ξεκινάει μία συνειδητή προσπάθεια σύνδεσης και συνεργασίας με τους υποτρόφους του”

Σας καλωσορίζω στη σημερινή πρώτη του newsletter που θ’αποτελεί στο εξής σημείο επαφής του Ιδρύματος με τους υποτρόφους του.

Η δημιουργία μιας σταθερής, αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ των υποτρόφων και του Ιδρύματος, θα χτίσει κανάλια ανταλλαγής ιδεών και αμοιβαίας στήριξης και συνεργασίας σε δράσεις που υπηρετούν το κοινό μας όραμα.

Οι υπότροφοι και οι βραβευθέντες είναι το πιο δημιουργικό και πνευματικά συγκροτημένο κομμάτι της ευρύτερης οικογένειας του Ιδρύματος που, δυστυχώς, δεν αξιοποιήθηκε ποτέ όπως θα έπρεπε.

Το Ίδρυμα με τη σημερινή πρώτη κυκλοφορία του newsletter και με τη συνάντηση της κοινότητος των υποτρόφων την Παρασκευή 26/2, ξεκινάει μια συνειδητή προσπάθεια σύνδεσης και συνεργασίας με τους υποτρόφους του.

Η ώσμωση αυτή του Ιδρύματος με τον κόσμο των υποτρόφων, που γαλουχεί εδώ και περισσότερα από 45 χρόνια, είμαι βέβαιος πως θα οδηγήσει σε σημαντικές συνέργειες που θα ωφελήσουν μακροπρόθεσμα τους υποτρόφους, το Ίδρυμα και τη Χώρα.

Καλή αρχή, λοιπόν, στη νέα δραστήρια κοινότητα των υποτρόφων του Ιδρύματος Μποδοσάκη.