ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη δωρεά σας στο Ίδρυμα Μποδοσάκη με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners ή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass
  • μέσω PayPal
  • με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (δείτε παρακάτω σχετικές πληροφορίες)

Στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών Ιδρύματος Μποδοσάκη

EUROBANK ERGASIAS S.A.
IBAN: GR21 0260 0250 0004 3020 0435 685
SWIFT BIC: ERBKGRAΑ

ALPHA BANK
ΙΒΑΝ: GR58 0140 1200 1200 0200 2002 747
SWIFT BIC: CRBAGRAAXXX

Για το πρόγραμμα των ασυνόδευτων παιδιών προσφύγων “Safe Home”, παρακαλούμε σημειώστε στην κατάθεσή σας τον κωδικό UAM. Για το πρόγραμμα ενίσχυσης του αγροδιατροφικού τομέα “Thought for Food”, παρακαλούμε σημειώστε στην κατάθεσή σας τον κωδικό TTF.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank, η οποία χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η εκτέλεση της παραγγελίας της δωρεάς ξεκινά με την συμπλήρωση των στοιχείων του χρήστη – υποψήφιου δωρητή, και ολοκληρώνεται με την καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας του. Η δωρεά του χρήστη θεωρείται ληφθείσα από το Ίδρυμα Μποδοσάκη από τη στιγμή που έχει εγκριθεί / επιβεβαιωθεί η πληρωμή της, οπότε και κοινοποιείται στον χρήστη – δωρητή  η σχετική ένδειξη «Επιβεβαίωση Καταχώρισης Παραγγελίας». Ο χρήστης – δωρητής υποχρεούται να ελέγξει την επιβεβαίωση καταχώρισης και να ενημερώσει αμέσως το Ίδρυμα Μποδοσάκη για οποιοδήποτε λάθος ή παράλειψη, άλλως τα στοιχεία που αναφέρονται στην επιβεβαίωση καταχώρισης θα εφαρμόζονται. Η ενημέρωση περί της κατάστασης της παραγγελίας δωρεάς εμφανίζεται στην οθόνη του χρήστη και αποστέλλεται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας που έχει καταχωρίσει ο χρήστης. Μετά την επαλήθευση είσπραξης της δωρεάς αποστέλλεται από το Ίδρυμα Μποδοσάκη στον δωρητή απόδειξη είσπραξης δωρεάς. Αιτήματα για ακύρωση δωρεάς μετά την αποστολή της απόδειξης είσπραξης δωρεάς δεν θα γίνονται δεκτά.

Horizontal_Banner_transparent