Όροι Χρήσης και Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του διαδικτυακού τόπου www.bodossaki.gr

Όροι Χρήσης

Η χρήση από τον επισκέπτη / χρήστη (εφεξής «χρήστης») των περιεχομένων του διαδικτυακού τόπου (website) www.bodossaki.gr, ιδιοκτήτης, δημιουργός και δικαιούχος όλων των δικαιωμάτων του οποίου είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη (εφεξής και «ΙΜ») προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιλαμβάνονται στον διαδικτυακό τόπο.

Συνεπώς, ο χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση του περιεχομένου. Ο χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης ακόμη και μετά τις τυχόν αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του χρήστη αποδοχή των όρων αυτών.

Πνευματικά Δικαιώματα

Το σύνολο του περιεχομένου αυτού του διαδικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά) κειμένων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων και βίντεο, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας του Ιδρύματος Μποδοσάκη και προστατεύεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα που περιλαμβάνονται στο διαδικτυακό τόπο ανήκουν στο ΙΜ ή/και στα πρόσωπα που μνημονεύονται ως κύριοι των σχετικών δικαιωμάτων στο διαδικτυακό τόπο, και προστατεύονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την βιομηχανική και πνευματική ιδιοκτησία.

Έργα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων που συγκαταλέγονται στον διαδικτυακό τόπο έχουν τεθεί καλόπιστα και για λόγους ενημέρωσης. Ευνόητο είναι ότι θα αφαιρεθούν, εφόσον ζητηθεί από τους δικαιούχους.

Άδεια Χρήσης

Το ΙΜ ενθαρρύνει την ιδιωτική χρήση του περιεχομένου του διαδικτυακού του τόπου για προσωπική ενημέρωση, καθώς και τη χρήση για εκπαιδευτικούς ή ερευνητικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί ιδιωτική χρήση η χρήση στο πλαίσιο μιας επιχείρησης ή μιας υπηρεσίας ή ενός οργανισμού. Για εκπαιδευτικούς ή ερευνητικούς σκοπούς και μόνο επιτρέπεται η αναπαραγωγή ή η αποθήκευση μεμονωμένων σελίδων ή δεδομένων, με απαραίτητη προϋπόθεση τη μνεία της προέλευσης τους από τον διαδικτυακό τόπο και την αναφορά των ονομάτων των δημιουργών (εφόσον αυτά εμφανίζονται στον διαδικτυακό τόπο) και υπό την προϋπόθεση ότι δεν θίγονται με κανέναν τρόπο τα σχετικά δικαιώματα βιομηχανικής ή πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ωστόσο, οι χρήστες θα πρέπει να είναι ενήμεροι ότι ορισμένα αρχεία ή δεδομένα ενδέχεται να αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία τρίτων (συνεργατών φορέων, οργανισμών, εταιρειών κλπ που ενδέχεται να αναγράφονται στην σχετική ένδειξη του δικτυακού τόπου) και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς την άδεια αυτών των τρίτων μερών.

Απαγορεύεται αυστηρά η αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η αναδημοσίευση, η μετάδοση ή η διανομή: α) οποιουδήποτε τμήματος του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου για εμπορικούς σκοπούς ή για οποιαδήποτε άλλη χρήση που δεν εμπίπτει στην ανωτέρω παράγραφο και β) κατατεθειμένων σημάτων, καθώς και σημάτων συνεργαζόμενων φορέων που εμφανίζονται στον διαδικτυακό τόπο.

Δηλώσεις Αποποίησης και Περιορισμοί ευθύνης

Το ΙΜ μέσω του διαδικτυακού του τόπου καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το σύνολο του περιεχομένου και οι πληροφορίες που εμφανίζονται σε αυτόν να χαρακτηρίζονται από ακρίβεια, σαφήνεια, ορθότητα, πληρότητα, επικαιρότητα και διαθεσιμότητα.

Σε καμία όμως περίπτωση το ΙΜ δεν εγγυάται και κατά συνέπεια δεν ευθύνεται (ούτε από αμέλεια) για οποιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον  χρήστη, από την χρήση του διαδικτυακού τόπου. Επίσης δεν φέρει καμία ευθύνη για αποκατάσταση οποιασδήποτε τυχόν ζημίας (θετικής ή αποθετικής, που μπορεί ενδεικτικά να συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, κλπ.) και χρηματική ικανοποίηση χρηστών του διαδικτυακού τόπου ή τρίτων, από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη, τη χρήση του διαδικτυακού τόπου, τυχόν αδυναμία παροχής πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του δικτύου, σε καμία όμως περίπτωση το IM δεν εγγυάται ότι οι λειτουργίες του διαδικτυακού τόπου ή των εξυπηρετητών (servers) θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα, απαλλαγμένες από ιούς και παρόμοια στοιχεία, είτε πρόκειται για τον δικτυακό τόπο του Ιδρύματος, είτε για κάποιο άλλο δικτυακό τόπο ή εξυπηρετητή (server) μέσω των οποίων μεταδίδεται το περιεχόμενο του.

Αποκλεισμός Προτροπών – Συμβουλών

Κανένα μέρος του παρεχόμενου στους χρήστες περιεχομένου του δικτυακού τόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να θεωρηθεί σε καμία περίπτωση, άμεσα ή έμμεσα, παρότρυνση, οδηγία, συμβουλή ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη ή παράλειψη, αντιθέτως εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια των χρηστών κατόπιν προσωπικής αξιολόγησης να ενεργήσουν με βάση τη δική τους βούληση, αποκλειόμενης οποιασδήποτε ευθύνης του IM.

Σύνδεσμοι προς δικτυακούς τόπους (links)

Το ΙΜ δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και πληρότητα των υπηρεσιών άλλων διαδικτυακών τόπων στις οποίες τυχόν παραπέμπει μέσω «συνδέσμων» (hyperlinks) (εφεξής καλουμένων για λόγους συντομίας ως «σύνδεσμοι»). Οι σύνδεσμοι έχουν τοποθετηθεί αποκλειστικά για τη διευκόλυνση των χρηστών του δικτυακού τόπου, ενώ οι δικτυακοί τόποι στους οποίους παραπέμπουν υπόκεινται στους αντίστοιχους των δικτυακών αυτών τόπων, όρους χρήσης. Η τοποθέτηση των συνδέσμων δεν αποτελεί ένδειξη έγκρισης ή αποδοχής του περιεχομένου των αντίστοιχων δικτυακών τόπων ενώ το Ίδρυμα ουδεμία φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο τους και οιαδήποτε ζημία προκύψει από τη χρήση τους , καθώς ο χρήστης έχει πρόσβαση σε αυτές με δική του ευθύνη.

Περιεχόμενο που υποβάλλεται από τους χρήστες

Το ΙΜ μέσω του διαδικτυακού του τόπου δίνει στους χρήστες την επιλογή να δημοσιεύουν δικό τους περιεχόμενο κατά την υποβολή αιτήσεων, όπου προβλέπεται, είτε κατά την επικοινωνία παντός είδους.  Ωστόσο το ΙΜ διατηρεί το δικαίωμα  να ελέγχει το περιεχόμενο αυτό και να εμποδίζει τη δημοσίευση υλικού παράνομου, απειλητικού, δυσφημιστικού, προσβλητικού, άσεμνου, σκανδαλώδους, εκβιαστικού, ή οποιουδήποτε άλλου θα μπορούσε να θεωρηθεί παράνομο, να εγείρει νομική ευθύνη ή με άλλο τρόπο παραβιάζει το νόμο. Σε περίπτωση που περιεχόμενο όπως το παραπάνω υποπέσει στην αντίληψη του ΙΜ, τότε αυτό δικαιούται να το αφαιρέσει / να μην το δημοσιεύσει χωρίς ειδοποίηση ή οποιαδήποτε άλλη διατύπωση.

Οι χρήστες από την πλευρά τους αναγνωρίζουν το δικαίωμα του IM να ελέγχει και να εγκρίνει το υλικό που υποβάλλουν πριν τη δημοσίευσή του στο διαδικτυακό τόπο. Το ΙΜ έχει το δικαίωμα (αλλά όχι την υποχρέωση) να ελέγχει, εγκρίνει, απορρίπτει ή διαγράφει περιεχόμενο που υποβάλλουν οι χρήστες στο δικτυακό τόπο και οι αποφάσεις αυτές σε ουδεμία διαδικασία επανελέγχου υπόκεινται.

Επίσης το ΙΜ διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει ή να αρνείται τη δημοσίευση περιεχομένου που παραβιάζει δικαιώματα χρήσης, εμπορικά σήματα, εμπορικά συμβόλαια ή οποιοδήποτε άλλο πνευματικό δικαίωμα (φυσικών ή νομικών) προσώπων καθώς επίσης και υλικό που παραβιάζει προσωπικά δεδομένα.

Κάθε χρήστης που δημοσιεύει περιεχόμενο δηλώνει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα ότι:

  • Έχει το δικαίωμα να υποβάλει και να δημοσιεύσει στο διαδικτυακό τόπο περιεχόμενο, που δεν περιλαμβάνει ή δεν παραβιάζει κατατεθειμένα εμπορικά σήματα, λογότυπα ή υλικό προστατευμένο από πνευματικά δικαιώματα οποιουδήποτε φυσικού ή νομικού προσώπου.
  • Απαλλάσσει το διαδικτυακό τόπο και το ΙΜ από οποιοδήποτε κόστος δικαιώματος εκμετάλλευσης, αμοιβής και οποιαδήποτε άλλο χρέος προς οποιονδήποτε εξαιτίας της δημοσίευσης στο δικτυακό τόπο του περιεχομένου που έχει υποβάλει.
  • Κάθε πρόσωπο που «φωτογραφίζεται» στο περιεχόμενο έχει συναινέσει στην απεικόνισή του.
  • Έχει όλες τις αναγκαίες άδειες για τη χρήση κάθε δικαιώματος που περιλαμβάνεται στο περιεχόμενο που υποβάλλει.

Οι χρήστες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο που υποβάλουν ή διανέμουν μέσω του δικτυακού τόπου καθ’ οιονδήποτε τρόπο. Σε καμία περίπτωση το ΙΜ ή οι εκπρόσωποί του δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για ζημίες ή απώλειες οποιουδήποτε είδους (πχ άμεση, έμμεση, τυχαία, παρεπόμενη, αστική ή ποινική) που προκύπτουν από ενέργειες των χρηστών του δικτυακού τόπου. Εάν κάποιος χρήστης επιθυμεί να αποσύρει περιεχόμενο που έχει υποβάλει, οφείλει να ενημερώσει το Ίδρυμα Μποδοσάκη χρησιμοποιώντας το email επικοινωνίας που υπάρχει στο δικτυακό τόπο.

Δικαιώματα Χρήσης του Περιεχομένου

Το περιεχόμενο που υποβάλλουν και δημοσιεύουν οι χρήστες παραμένει ιδιοκτησία τους και παραχωρούν παράλληλα στο ΙΜ το δικαίωμα απεριόριστης, χωρίς αντίτιμο άδειας για χρήση, διανομή, αναπαραγωγή, τροποποίηση, προσαρμογή, δημόσια προβολή και εκμετάλλευση του περιεχομένου οποτεδήποτε και με οποιοδήποτε τρόπο ηλεκτρονικό ή έντυπο, που δεν παραβιάζει το ηθικό τους δικαίωμα.

Μεταβατικές Διατάξεις

Το ΙΜ διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του περιεχομένου ή των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, καθώς και τους όρους χρήσης, οποτεδήποτε κριθεί αναγκαίο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Χρήση cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες, τα οποία αποστέλλονται από τον διαδικτυακό τόπο και αποθηκεύονται στην ηλεκτρονική συσκευή του κάθε χρήστη. Τα στοιχεία αυτά ενδέχεται να περιλαμβάνουν τον τύπο του προγράμματος περιήγησης (web browser) που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης, το είδος του υπολογιστή, το λειτουργικό του σύστημα, τους παρόχους διαδικτυακών υπηρεσιών, καθώς και άλλες τεχνικές πληροφορίες.

Τα cookies δεν προκαλούν βλάβη στον ηλεκτρονική συσκευή (υπολογιστής, κινητό, tablet) του χρήστη, ούτε στα αρχεία που είναι αποθηκευμένα σ΄ αυτήν και δεν έχουν πρόσβαση σε οποιοδήποτε έγγραφο ή αρχείο της ηλεκτρονικής συσκευής του χρήστη του διαδικτυακού τόπου www.bodossaki.gr . Με τα cookies δεν μπορεί να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του χρήστη αλλά ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώριση της ηλεκτρονικής συσκευής του.

Ο διαδικτυακός τόπος www.bodossaki.gr αξιοποιεί τα cookies για τους παρακάτω λόγους:
(α) Google Analytics

Διεξαγωγή ερευνών για στατιστικούς λόγους ή/και για τη βελτίωση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου ή/και για να εκτιμάται η αποτελεσματικότητά του.

(β) Κοινωνική δικτύωση

Cookies τα οποία τοποθετούνται από τους παρόχους ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να μπορεί ο επισκέπτης να μοιράζεται εύκολα το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου με τα μέσα αυτά.

Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης αποδέχονται την αποστολή cookies από προεπιλογή, αλλά ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμα περιήγησης (browser) ώστε να αρνείται την παραλαβή τους ή να αποδέχεται επιλεκτικά ορισμένα cookies. Αν απενεργοποιηθεί η λήψη cookies, ορισμένες δυνατότητες που παρέχονται μέσω του διαδικτυακού τόπου ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες, ενώ ορισμένες σελίδες μπορεί να μην εμφανίζονται σωστά.

Ο χρήστης μπορεί να ανατρέξει στον διαδικτυακό τόπο www.allaboutcookies.org ο οποίος περιέχει οδηγίες σχετικά με τη διαχείριση των cookies, χρησιμοποιώντας διαφορετικά είδη προγραμμάτων περιήγησης (web browser).

Πολιτική προστασίας, συλλογής και χρήσης προσωπικών δεδομένων

Με την παρούσα ενημερώνεται ο χρήστης σχετικά με τις προϋποθέσεις συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων του που πραγματοποιείται από το Ίδρυμα Μποδοσάκη ως ιδιοκτήτη, δημιουργό και δικαιούχο όλων των δικαιωμάτων του διαδικτυακού τόπου www.bodossaki.gr και υπεύθυνο επεξεργασίας των εν λόγω προσωπικών δεδομένων.

Κατά την υποβολή  ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής του χρήστη στο newsletter του www.bodossaki.gr θα του ζητηθούν ορισμένες προσωπικές πληροφορίες, όπως: Όνομα, Επώνυμο, Χώρα, Νομός, Πόλη,  Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), αριθμός τηλεφώνου κ.α.

Επίσης, σε περίπτωση επικοινωνίας με το ΙΜ μέσω του ανωτέρω διαδικτυακού τόπου (για παράδειγμα μέσω της αποστολής σχολίου ή εκδήλωσης ενδιαφέροντος), το ΙΜ ενδέχεται να συλλέξει προσωπικά δεδομένα του χρήστη, συμπεριλαμβανομένων κυρίως του ονόματος και της ηλεκτρονικής και ταχυδρομικής διεύθυνσης.

Τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιούνται μόνο στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την αποστολή ενημερωτικού υλικού και την εν γένει πραγματοποίηση ενημερώσεων προς τους χρήστες σχετικά με νέες δραστηριότητες, δράσεις, πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις του ΙΜ και/ή προκειμένου να απαντήσει ή επικοινωνήσει με τον χρήστη σε συνέχεια ερωτήματός/σχολίου.

Κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών

Τα στοιχεία που δηλώνονται δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους και με κανένα τρόπο δεν δημοσιοποιούνται ή αποτελούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο αντικείμενο εκμετάλλευσης. Κατ’ εξαίρεση, τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών ενδέχεται να κοινοποιηθούν σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών του ΙΜ, οι οποίοι επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα αποκλειστικά και μόνο για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους που πηγάζουν από τη σχέση  τους με το ΙΜ.

Επίσης, το ΙΜ μπορεί να γνωστοποιεί προσωπικά δεδομένα των χρηστών του στις εξής περιπτώσεις:

  • Όταν έχει τη ρητή συγκατάθεση των χρηστών για την καθοιονδήποτε τρόπο δημοσιοποίηση των προσωπικών τους στοιχείων.
  • Εάν απαιτηθεί από τον νόμο, απόφαση δικαστηρίου ή ζητηθεί από οιαδήποτε άλλη κρατική ή άλλη αρχή.

Δικαιώματα των χρηστών σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με τα άρθρα 11 έως 13 του Νόμου 2472/1997, ο χρήστης έχει το δικαίωμα πρόσβασης και το δικαίωμα αντίρρησης στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων. Σε περίπτωση που επιθυμεί να ασκήσει τα δικαιώματά του αυτά, παρακαλείται να αποστείλετε σχετικό email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@bodossaki.gr ή επιστολή στην παρακάτω διεύθυνση:

Ίδρυμα Μποδοσάκη
Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου Β΄.αριθ. 5
106 74, Αθήνα

Σύνδεσμοί (Links) προς άλλα sites

Ο διαδικτυακός τόπος www.bodossaki.gr περιλαμβάνει links («συνδέσμους») προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites), οι οποίοι δεν ελέγχονται από τον ίδιο, αλλά από τους ιδιοκτήτες τους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το ΙΜ για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των χρηστών που ακολουθούν αυτούς τους συνδέσμους.

Online χρηματικές δωρεές – Τρόποι πληρωμής:

Ο χρήστης δύναται να προβεί σε χρηματική δωρεά μέσω του διαδικτυακού τόπου με τη χρήση: α) πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών τύπου Visa, MasterCard, American Express και Diners και β) του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass. Σε όλες τις πληρωμές που πραγματοποιούνται με τη χρήση καρτών, τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη (κάρτα / αριθμός λογαριασμού) διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha e-Commerce» της Alpha Bank που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit Secure Sockets Layer (SSL). Το πρωτόκολλο αυτό διασφαλίζει την ασφάλεια των επικοινωνιών μέσω διαδικτύου κατά τρόπο τέτοιο που αποκλείει την κλοπή, παραποίηση ή διαγραφή δεδομένων. Κατά την πλοήγηση στον διαδικτυακό τόπο και την πραγματοποίηση της δωρεάς, ο περιηγητής (browser) θα πρέπει να ενημερώνει τον χρήστη ότι βρίσκεται σε ασφαλή (secured) ιστοσελίδα.

Σε περίπτωση χρηματικής δωρεάς μέσω του διαδικτυακού τόπου ηλεκτρονικών πληρωμών Paypal, τα στοιχεία της κάρτας (ονοματεπώνυμο του κατόχου της κάρτας, όπως εμφανίζεται στην κάρτα, αριθμός κάρτας, ccv number και ημερομηνία λήξης) θα καταχωρούνται σε αυτόν, και είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια των δεδομένων του χρήστη.

Το ΙΜ διατηρεί μόνο τα στοιχεία επικοινωνίας των χρηστών για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με τις δράσεις του και για την αποστολή των αποδείξεων είσπραξης δωρεών.

Ακύρωση Παραγγελίας/Δωρεάς

Η εκτέλεση της παραγγελίας της δωρεάς ξεκινά με την συμπλήρωση των στοιχείων του χρήστη – υποψήφιου δωρητή, και ολοκληρώνεται με την καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας του. Η δωρεά του χρήστη θεωρείται ληφθείσα από το ΙΜ από τη στιγμή που έχει εγκριθεί / επιβεβαιωθεί η πληρωμή της, οπότε και κοινοποιείται στον χρήστη – δωρητή  η σχετική ένδειξη «Επιβεβαίωση Καταχώρισης Παραγγελίας». Ο χρήστης – δωρητής υποχρεούται να ελέγξει την επιβεβαίωση καταχώρισης και να ενημερώσει αμέσως το ΙΜ για οποιοδήποτε λάθος ή παράλειψη, άλλως τα στοιχεία που αναφέρονται στην επιβεβαίωση καταχώρισης θα εφαρμόζονται. Η ενημέρωση περί της κατάστασης της παραγγελίας δωρεάς εμφανίζεται στην οθόνη του χρήστη και αποστέλλεται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας που έχει καταχωρίσει ο χρήστης.

Μετά την επαλήθευση είσπραξης της δωρεάς αποστέλλεται από το ΙΜ στον δωρητή απόδειξη είσπραξης δωρεάς. Αιτήματα για ακύρωση δωρεάς μετά την αποστολή της απόδειξης είσπραξης δωρεάς δεν θα γίνονται δεκτά.

Περιορισμός ευθύνης

Στο βαθμό που επιτρέπεται από τον νόμο και δεδομένης της φύσης και της έκτασης του Διαδικτύου υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, το ΙΜ δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία τυχόν υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του www.bodossaki.gr, στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του.

Η χρήση των υπηρεσιών του www.bodossaki.gr συνεπάγεται και από αυτήν τεκμαίρεται η πλήρης και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών.